018MÅLERI AB


Vi är ett väletablerat måleriföretag från Uppsala som utför alla vanligt förekommande måleritjänster vid: nybyggnader, ombyggnader, renoveringar och tillbyggnader. 018MÅLERI AB hjälper privatpersoner och företag i Uppsala & Mälardalen med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Om Företaget


Företaget grundades år 2000 av Tobias Olsson som har arbetat med måleri sen 1987. Med vår långa erfarenhet, väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla har vi utvecklat verksamheten till en målerifirma av högsta kvalitet. Vi kan måleribranschen både interiört och exteriört.

Helhetslösningar inom Måleri


018MÅLERI AB tar fram helhetslösningar på allt från mindre måleriarbeten till större entreprenader. Vi har genom åren samlat på oss seriösa samt goda underleverantörer & kontakter inom byggbranschen. En av dessa är Eksjöhus som vi utför måleritjänster till vid nyproduktion av bostadshus. Våra samarbetspartners är alltid kompetenta för att vi ska kunna leverera det bästa jobbet!

Kvalitet & Kundlösningar


018MÅLERI AB är medlem i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige. Vi följer branschens riktlinjer för miljö, teknik och säkerhet. Genom att vi är medlemmar kan vi erbjuda en s.k. Nöjd-Kund-Garanti som syftar till att ge kunderna trygghet. Detta innebär 2 års garanti på utfört måleriarbete samt opartisk besiktning.

Bra målerifirma i Uppsala


Vi använder oss alltid av kvalitetsmaterial från de ledande färg-leverantörerna för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga ansvars och trygghetsförsäkringar inom Trygg Hansa. Vi har god ekonomi samt F-Skattsedel.

 

Välkomna att kontakta oss för framtida projekt inom måleri & renovering!